Amanet auto Ploiesti – locul care te salveaza in criza financiara

Problemele financiare pot aparea oricand, mai ales in aceasta perioada in care exista numeroase schimbari atat la nivel social, cat si la nivel economic. Extinderea virusului nu a adus doar probleme de sanatate, ci si probleme economice din ce in ce mai accentuate. Locurile de munca au devenit nesigure, salariile s-au diminuat, deja o parte dintre angajati sunt in somaj tehnic, iar altii si-au pierdut locurile de munca.

Nu putem spune deloc ca acesta este un context bun, iar la nevoie un imprumut poate fi de ajutor. Cei din Ploiesti pot apela la amanet auto ploiesti, un loc in care isi pot amaneta masina. Serviciul de amanet auto sta la dispozitia tuturor celor ce au un autovehicul, indiferent de marca acestuia si anul de fabricatie.

Totul se desfasoara foarte usor si intr-un timp scurt astfel incat cei care au nevoie de bani sa nu astepte foarte mult dupa acestia. La amanet masini ploiesti sunt necesare doar actele de baza ale masinii: cartea de identitate a acesteia si talonul. In unele cazuri poate fi cerut si contractul de vanzare-cumparare sau factura. Suma imprumutata este stabilita atat functie de modelul si anul masini, cat si in urma evaluarii acesteia de catre un angajat al amanetului. Sumei imprumutate i se adauga un comision, daca aceasta este sub 10 000 de lei comisionul este de 0.39%, iar daca valoarea este de peste 10 000 lei persoana va plati un comision de 0.33%. Banii se acorda pe loc daca se face transfer bancar, iar in cazul celor cash va dura aproximativ jumatate de ora.

Inainte de a lasa masina la amanet, se va intocmi un proces verbal in care se va scrie starea de primire a masinii si km din bord de la momentul respectiv pentru ca astfel proprietarul sa fie asigurat ca aceasta va fi predata dupa restituirea imprumutului intr-o stare intacta ca in aceea cu care a fost lasata. Pe durata imprumutului cei de la amanet depoziteaza masina intr-o parcare speciala care este supravegheata si pazita non-stop. Amanet auto Cashbook are filiale nu doar in Ploiesti, ci in mai multe orase din tara, si este cunoscut pentru seriozitatea si ajutorul permanent pe care il ofera clientilor. Persoanele interesate pot merge la amanet auto Ploiesti din Piata Victoriei nr.7 Bloc A-Est, parter, pentru a cere mai multe informatii sau pentru a-si amaneta masina, rapid si fara complicatii.