Alegerea pilelor de unghii corecte

In ziua de azi orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba o manichiura reusita care sa ii ofere sansa sa se bucure de eleganta si frumusete zi de zi. De aceea ai nevoie de unghii frumos modelate si ingrijite pentru a se putea bucura indeplin de ele.

De aceea echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu gama de pile de unghii profesionale pentru ca tu sa poti avea o manichiura reusita zi de zi.

Astazi in magazinele de specialitate gasim diverse pile de unghii care au forme, culori, modele variate, iar pentru a alege produsul potrivit trebuie sa ne uitam si la un alt aspect – acela de Abrazivitate a pilei.

Astfel acesta va juca un rol crucial in realizarea formei corecte a unghiilor noastre.

Acest grad de abrazivitate este o cifra intre 60-600 care arata cat de dura->fina este pila.

Cu cat acest numar de pe pila este mai mic, cu atat pila este mai dura – aici recomandam pilele dure pentru o manichiura cu unghii false.

Iar pentru manichiura pe unghii naturale iti recomandam pilele cu grad de abrazivitate ridicat pentru a fi mai fine si a nu distruge unghia.

Mai gasim pile colorate care se aleg dupa bunul nostru plac, iar ele nu afecteza deloc rezultatul final. Culoarea pilei nu joaca un rol direct, deci preferintele noastre isi vor spune cuvantul.

Iata diversele texturi pe care le putem gasi la pilele de unghii:

80 – 100 reprezinta o textura foarte dura
120 – 150 reprezinta o textura dura
180 – 240 reprezinta o textura medie
400 reprezinta o textura fina
600 reprezinta o textura foarte fina,cea mai fina

Tipuri de pile de unghii pe care le putem gasi in piata din Romania sunt:

– pilele metalice – ele din nefericire nu diamantate – fiind din metal simplu, mult prea dure si astfel se recomanda sa fie utilizate doar pe unghii false dure.

– gasim si pile de cartorn care sunt ideale pentru unghii naturale pentru ca sunt mai fine.

Alege si o lampa uv pentru unghii profesionala de pe site-ul Janet Nails pentru a te bucura intr-adevar de o manichiura de nota 10.