Alege manualele potrivite pentru admitere la Carol Davila

A vrea sa mergi la o anumita facultate vine dintr-o dorinta pe care nu poti intotdeauna sa o explici. Pasiunea este ceea ce ne indeamna sa urmam un anumit drum si de aceea sunt foarte impacati cu sine cei care aleg sa mearga pe calea pe care o simt.

Deciziile tin de multe ori si de trasee financiare, de urmarea liniilor din familiile din care provenim sau de aspecte ce tin de inteligenta si minte.

Oricare ar fi motivul pentru care alegem o facultate, important este sa fim informati cat mai mult despre ceea ce urmeaza sa facem. Daca intre optiunile prime se afla chimia, atunci Carol Davila este ceea ce cauti!

Admitere Carol Davila

Admiterea la aceasta facultate este una care trebuie sa fie bine fundamentata. Studiul este lung si complex si de aceea este bine sa existe dorinta de a merge pe calea aceasta si motivatia sa fie puternica. Si beneficiile vor fi cu siguranta pe masura!

Carol Davila este o facultate cu traditie si care este iubita atat de profesori cat si de studenti. Una dintre laturile ei este chimia organica si admiterea este in luna iulie a anului curent.

In ceea ce priveste materialele necesare este bine sa se studieze manualul pentru admitere la Carol Davila: „Chimie. Manual pentru clasa a X-a”. Autorii sunt Luminita Vladescu, Corneliu Tarabasanu-Mihaita, Luminita Irinel Doicin, Grup Editorial Art din Bucuresti. Sunt bune oricare dintre editiile care au aparut din anul 2005 si pana anul acesta.

Alta carte recomandata esteChimie Organica-Carol Davila. Teste pentru admitere in invatamantul superior medical 2019, editia a XXII-a, revizuita si adaugita.” Ea este publicata la Editura Universitara Carol Davila, Bucuresti, 2019 si este scrisa de Prof. Univ. Maria Greabu, Prof. Univ. Valeriu Atanasiu, Prof. Univ. Maria Mohora, Conf. Univ. Marilena Vasile- Galca, Conf. Univ. Laura Elena Gaman, Sef Lucr. Corina Muscurel, Sef Lucr. Daniela Miricescu, Sef Lucr. Ileana Mihailescu.

Astfel ca, pentru admiterea la „Facultatea de Medicina Generala, Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Moase si Asistente din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila sunt importante cele doua manuale de mai sus, ele cuprinzand informatiile cele mai relevante conforme cu programa afisata si cu materia din clasele de liceu de la chimie.

In constructia din cartea cu testele grila s-a tinut cont de cerintele pentru bacalaureat si de materia invatata de elevi in cadrul liceului.

Structura grilelor din Manualul de Admitere la Carol Davila

Structura grilelor nu este impartita in functie de capitole. Ea a fost astfel conceputa pentru ca s-a vrut verificarea notiunilor insusite de catre elevi intr-o maniera care sa includa combinarea si amestecarea lor.

Astfel notiunile sunt mai bine corelate si se fixeaza pe o durata de timp mult mai mare.  Atunci cand cineva invata o anumita materie doar intr-o forma prestabilita exista posibilitatea ca ceea ce acumuleaza sa nu aiba conexiuni.

De aceea verificarea este mai bine facuta atunci cand se apeleaza la intrebari si grile complexe, care imbina multe informatii corelate.