Alege flori la mulți ani pentru fiecare aniversare

Alege flori la mulți ani pentru fiecare aniversare

Vrei sa faci o surpriza unei persoane dragi, dar nu știi ce sa ii iei? Se apropie ziua de naștere a mamei și încă nu ai luat un cadou pentru ea? Probabil ca nu știai, însă la Florăria de Vis găsești cele mai frumoase flori potrivite pentru orice ocazie. Indiferent ca vrei flori la mulți ani pentru o zi de naștere sau pentru aniversarea căsătoriei, aici găsești buchetele potrivite pentru orice ocazie. Buchete de trandafiri, lalele sau crini si orice flori vrei sa oferi la un anumit eveniment sau sa le ți în vaza acasă și sa îți faca ziua mai frumoasa.

Se spune ca florile îți cresc nivelul de energie și sunt aducătoare de energie pozitiva. Dacă vrei sa aduci mai multa bucurie în casa ta, alege buchete de flori pe care sa le ți în vaza în living, în dormitor sau oriunde în casa. Mirosul lor o sa îți umple casa de parfum și aspectul lor cu siguranță o sa schimbe decorul casei tale.

Cum alegi un buchet de flori la mulți ani? Iată câteva lucruri de care sa ți cont

După cum probabil știi, florile au fiecare o însemnătate aparte, unele simbolizează pasiune și iubire, iar altele simbolizează iertare, sinceritate și puritate. Dacă nu știi ce flori poți oferii unei anumite persoane și ce reprezintă acestea, iată câteva lucruri după care te poți ghida atunci când alegi un buchet de flori la mulți ani.

În primul rand tine cont de culoare. Atunci când vrei sa transmiți un anumit mesaj unei persoane, este important sa alegi florile în culoarea ce semnifica ceea ce simți. De exemplu, în majoritatea cazurilor, florile roșii semnifica iubire, trandafirul roșu poate reprezenta și pasiunea. Deci dacă este ziua soției sau a iubitei, alege un buchet de flori roșii. Trandafirii sunt un simbol al romantismului, deci un buchet mare de trandafiri ar fi perfect. Cat de mare? Ce-ai spune de 101 trandafiri roșii prin care sa ii arăți ca iubirea ta pentru ea este nemărginită. Galbenul reprezintă bucuria de a avea pe cineva, florile roz sunt ideale pentru o persoana pe care o apreciezi, iar albul este de cele mai multe ori asociat cu puritatea, inocenta, de aceea îl poți oferi la aniversarea căsătoriei pentru a transmite cuplului la mulți ani, de asemenea un buchet de flori albe, de lalele ar fi ideal de oferit și la nașterea unui copil, atunci când vrei sa ii urezi mamei lui la mulți ani fericiți împreună cu copilul. Dacă vrei sa cumperi flori pentru aniversarea zilei de naștere a unei prietene, nu alege trandafirii roșii dacă nu vrei sa fi înțeles greșit. Galbenul este culoarea cea mai potrivita pe care o poți alege atunci când cauți flori pentru aniversarea prieteniei sau ziua de naștere a unei prietene, aceasta culoare reprezintă bucuria de a avea o persană lângă tine, de asemenea este un simbol al prieteniei și a fericirii.

Alt aspect important în unele cazuri, de care trebuie sa ți cont sunt firele de trandafiri dintr-un buchet. Acest lucru nu este valabil decât în cazul florilor pe care le oferi iubitei sau soției. Un buchet cu trei flori este cel mai potrivit atunci când vrei sa urezi un simplu la mulți ani. Atunci când buchetul tău are mai multe flori, mesajul este cu totul altul. De exemplu un buchet cu 101 flori îl poți oferi iubitei când vrei sa îți arăți iubirea fata de ea, 51 de flori sunt ideale pentru a-i spune ca este totul pentru tine și ca vrei sa o ai pentru totdeauna, doar 3 flori într-un buchet sunt mult mai ușor de oferit oricui.

Alege florărie online București și comanda florile direct de acasă

Pentru ca uneori se mai întâmplă să uităm de aniversările celor dragi, Florăria de Vis ne sta tuturor la dispoziție în astfel de momente. Dacă și tu ai uitat sa cumperi un cadou pentru aniversarea unei prietene sau a mamei, întra pe site-ul Florăria de Vis, o florărie online București de unde poți alege florile ideale pe care le trimiți direct acasă la persoana sărbătorită. Accesează www.florariadevis.ro și alege florile potrivite pentru sărbătorită . Dacă adresa este în București, transportul este gratuit.