writer

Ai nevoie de extensii de par in Craiova? Alege Zen Studio!

Dintotdeauna femeile au fost preocupate sa arate bine si s-au ingrijit de aspectul estetic. O femeie puternica se impune printr-o coafura perfecta si o personalitate bine conturata. Asadar, pentru un aspect deosebit al parului mergeti la acest salon de infrumusetare din Craiova si beneficiati de servicii de exceptie.

Aici aveti posibilitatea de a va schimba coafura dupa bunul plac si de a va aplica extensii de orice fel, pentru ca acestea va vor conferi un aspect unic. In plus, aveti toate motivele sa fiti pe deplin multumite pentur ca dupa aplicare, extensiile sunt insesizabile deoarece sunt acoperite de propriul par. Nu mai stati pe ganduri, si conferiti parului un aspect bogat si sanatos, pentru ca acum puteti avea lungimea mult visata si un par bogat si sanatos asa cum v-ati dorit dintotdeauna.

Extensiile profesionale sunt o adevarata revelatie pentru femeile care isi doresc schimbari de look spectaculoase. Acestea sunt ideal de folosit pentru orice ocazie, la serviciu, la petreceri,in club,la nunta si chiar zi de zi, pentru ca va ofera nenumarate avantaje si va creaza o buna dispozitie oriunde ati merge. Un par frumos si sanatos se observa inca de la departare de aceea este mometul sa faceti ceva care sa va scoata din anonimat si sa confere parului aspectul dorit. Intretinerea extensiile de par se face la salon folosind solutii speciale, care ofera parului posibilitatea sa se mentina matasos si sa nu isi piarda din stralucire. Extensiile de par cu cheratina sunt cel mai des folosite si este absolut necesar sa fie aplicate de catre o persoana experimentata. Acestea pot fi purtate o perioada indelungata de timp si va aduc rezultatele dorite. Este important de stiut faptul ca aceasta cheratina nu afecteaza in nici un fel parul la lipire sau pe parcursul folosirii pentru ca este o substanta nutritiva naturala.

Extensiile se monteaza cu ajutorul unui aparat special la un coafor de incredere astfel ca aveti nevoie de ajutor specializat. Daca ati decis sa investiti in extensii de par cu siguranta iubiti parul lung si plin de volum si stiti ca orice investitie in frumusete isi merita toti banii. Aranjarea parului a reprezentat intotdeauna o preocupare continua pentru femeile care confera o atentie sporita coafurii si modului cum arata. Acum va puteti folosi de avantajele extensiilor din par natural care pot fi vopsite sau coafata exact asa cum va doriti. In doar cateva ore veti putea schimba radical aspectul parului pentru ca extensiile reprezinta solutii eficiente care va scot din impas de fiecare data. Acestea nu vor afecta in nici un fel conditia parului, ci va ofera o schimbare eficienta in cel mai scurt timp posibil.

Asadar, la Zen Studio nu doar ca obtii coafura si extensiile dorite, dar poti aplica acum chiar si pentru acest curs de frizerie din Craiova.