Afla ce inele se potrivesc degetelor tale

Inele sunt bijuterii delicate care ofera bun gust si senzualitate mainilor tale. Fie ca alegi inele de argint sau inele de aur, intotdeauna trebuie sa tii cont de forma mainilor si a degetelor tale. Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere inainte de a-ti achizitiona inele este forma mainilor si a defetelor. Gama de inele argint este foarte diversificata, asa ca dupa ce citesti acest articol vei stii sigur ce anume sa alegi.

Inelul perfect in functie de forma degetelor.

Pentru degetele lungi se potrivesc modelele cu banda lata. Daca preferi o banda mai ingusta, piatra perfecta va avea taietura ovara. Mai mult decat atat, daca ai degetele lungi poti alege oricand un model extravagant.

Degetele subtiri necesita o atentie pentru a nu parea ca porti pe ele un inel supradimensionat. Pietrele mici si banda lta vor crea impresia unui deget lat.

Degetele groase arata cel mai bine cu inele care echilibreaza aspectul, expunand o suprafata de piele aproximativ egala de o parte si de alta a inelului. Retine ca pietrele inguste vor face degetul sa para mai lat, deci cele mai potrivite sunt inelele cu pietre mai voluminoase si o banda medie sau lata.

Tine cont si de cum arata mainile tale.

In mod evident, mainile mici, cer inele mici, pentru a evita o discrepanta deranjanta. Inelul are rolul de a arominiza trasaturile mainii sau  sa ajute la estomparea anumitor defecte prin stil si dimensiune. Cele mai indicate inele pentru mainile mici sunt cele cu pietre mici, rotunde sau in forma de inima.

Chiar daca mainile pari iti par enervante, retine ca acestea sunt cele mai ofertante. Pentru mainile mari se potrivesc cele mai creative inele, in stiluri care variaza de la clasic la funcky.

Daca ai maini care prezinta articulatii voluminoase, poarta inele mai grele si mai groase. Cu cat design-ul este mai impunator si ocupa mai mult spatiu pe deget, cu atat mai mult va atrage atentia asupra sa, punand in umbra articulatiile inestetice.

Acum e timpul sa iti cauti inelul potrivit. Spor la cumparaturi.