calculatorescu

Afla care este site-ul care trateaza tehnologia ca lifestyle

A fost lansat calculatorescu.ro, un site care isi propune sa trateze tehnologia ca lifestyle. Deja sunt postate o serie de articole pe site din categoriile aplicatii android, tutoriale, PC, dar si sfaturi si tutoriale pentru cei care folosesc platforma WordPress.

Site-ul doreste sa se adreseze atat pasionatilor de tehnologie, cat si celor care fac primii pasi in lumea aceasta printr-un limbaj simplu si articole menite sa prezinte diferite gadget-uri, aplicatii si softuri asa cum sunt ele vazute de consumatorul final.

Prin urmare, principalele categorii de pe site vor fi: Stiti din tehnologie, Review, Tutoriale, Telefoane, PC Software, PC Hardware, Aplicatii android, WordPress, dar si alte articole de opinie cu privire la teme strans legate de tehnologie si utilizarea acesteia.

De exemplu, la un click distanta poti afla ce este un senzor de proximitate si ce ajuta acesta, dar si alte informatii privind componentele unui smartphone sau a unui calculator. Personal consider ca un astfel de site este bine venit si cred ca avem nevoie de tot mai multi oameni care sa trateze tehnologia si review-urile facute gadget-urilor din punctul de vedere al consumatorului final, nu al unui expert. 

Principala problema pe care am vazut-o in multe articole de tip review este ca limbajul este unul predominant tehnic si adesea pierd din esenta calitatile unui gadget care ne intereseaza pe noi, consumatorii finali. De exemplu, mie mi-ar fi mai util sa stiu ca bateria telefonului tine o zi intreaga in anumite conditii decat sa aflu ca aceasta are 4000 de mini-amperi pentru ca din ce am inteles acei 4000 sunt consumati diferit de fiecare telefon in parte si rar exista telefoane care sa consume bateria in acelasi ritm.

Sper ca introducerea pe care am facut-o mai sus sa va convinga sa dati o sansa acestui site si sa il vizitati ca sa vedeti ce are de oferit. Eu cu siguranta voi intra si abia astept sa vad mai multe review-uri la gadget-uri de top mai ales ca urmeaza sa fie lansate niste telefoane foarte interesante anul acesta.