administrare servere

Administrare servere si servicii la nivel inalt

Furnizorul de servicii ofera servicii profesionale de gazduire si inregistrare de domenii. Se ofera VPS hosting de inalta calitate, folosind cele mai moderne tehnologii la preturi rezonabile. Prin plasarea site-ului tau cu ajutorul furnizorului de servicii, poti fi sigur ca va fi disponibil in mod constant, iar viteza de descarcare va fi cat mai mare posibil. Furnizorul de servicii de consultanta IT, administrare servere, email hosting, externalizare IT, hosting, servere dedicate, VPS hosting, ofera solutii de gazduire web in domeniul tehnologiilor de internet si mii de site-uri gazduite permit furnizorului de servicii sa furnizeze solutii stabile si avansate, tuturor clientilor sai, indiferent de marimea proiectului. Compania are cele mai noi echipamente si un personal de inalta calificare. Gazduirea de la furnizorul de servicii indeplineste cele mai inalte cerinte, clientii primind o gama completa de servicii pentru administrarea site-urilor. Gazduirea este cel mai bun VPS hosting pentru tine si pentru site-ul tau. Devenind clientul furnizorului de servicii, vei fi mereu sigur ca site-ul tau este in siguranta.

Gazduirea virtuala SSD

Gazduirea virtuala SSD (gazda partajata) este cea mai comuna solutie de gazduire Web si cea mai potrivita pentru site-urile de nivel mediu. Oferta furnizorului de servicii este foarte benefica in acest sens. Stocarea SSD ofera acces mai rapid la date si faciliteaza rularea scripturilor. Cu noua configuratie de stocare SSD, site-urile Web vor functiona de multe ori mai repede decat cu orice configuratie traditionala. Furnizorul de servicii ofera  pachete de gazduire web, din care clientii vor avea, fara indoiala, posibilitatea de a alege ceea ce le convine. Clientii primesc stabilitate, trafic nelimitat si suport tehnic profesional, precum si consultanta IT. Regulile de baza sunt incluse, iar furnizorul de servicii le respecta in stabilirea planurilor tarifare pentru gazduire. Vorbim despre un numar nelimitat de domenii gazduite, email hosting, baze de date, unitati SSD de mare viteza, certificate SSL gratuite.

VPS hosting 

Acest serviciu iti permite sa utilizezi un server fizic utilizand aplicatii de virtualizare si combinand avantajele sale cu flexibilitatea setarilor de gazduire. Atunci cand utilizezi acest serviciu, sunt furnizate accesul la serverul VPS, o adresa IP dedicata si capacitatea de a instala sistemul de operare necesar. In cazul alegerii unui serviciu de VPS hosting, clientii primesc resurse dedicate si garantate: CPU, RAM, HDD, trafic nelimitat. Un server virtual dedicat ofera securitate si flexibilitate, la un pret destul de convenabil.

Servere dedicate

Acest serviciu implica faptul ca se inchiriaza un server fizic dedicat de catre client, pe care se afla numai site-urile si programele sale. Utilizarea serverelor dedicate este recomandata companiilor care au nevoie de solutii integrate de gazduire: au nevoie de un trafic mult mai mare de date pentru aplicatiile operationale utilizate in activitatile lor zilnice. Furnizorul de servicii ofera cel mai bun raport intre pret, calitate si nivel de serviciu. Se ofera o abordare individuala pentru fiecare client, suport tehnic in toate etapele existentei proiectului, iar preturile mici il deosebeste de concurenti. Se oferim o gama completa de servicii in domeniul serviciilor de gazduire. Beneficiul este lipsa de restrictii de trafic, backup constant si de securitate a informatiilor tale.