Achizitia lampilor cu uv de unghii

Hello dragelor,

In acest articol vom afla cum sa alegem corect lampa uv potrivita pentru manichiura noastra cu scopul de a avea o manichiura de nota 10 care sa poata atrage atentia celor din jur.

Pe piata din Romania sunt mai multe tipuri de lampi cu UV dar cel mai des intalnite sunt cele cu LED & Bulb(tub).

Daca si tu esti pasionata de manichiura si vrei sa te bucuri zi de zi de unghii elegante si frumoase, atunci ai nevoie de produse profesionale de manichiura precum lacuri de unghii de la Janet Nails, dar si lampi cu ultraviolete. Acest mic aparat iti permite sa inlocuiesti sedintele de la salon si sa realizezi manichiura de calitate care sa reziste mai mult timp decat manichiura de stil clasic.

Poate ca la inceput o sa iti para mai complicat sa o folosesti, dar dupa cateva sediente si utilizari, dupa ce ai prins putina experienta, utilizarea lampii cu uv este mai eficienta.

Hai sa vedem acum cum putem alege lampa potrivita pentru a ne bucura de manichiura si eleganta.

Dupa tipul ledurilor – lampa cu bulb sau cu tub este eficienta daca iti faci singura manichiura acasa si nu ai nevoie de performante foarte ridicate. Dar are un timp de utilizare mai scurt de pana la 100 de ore pana sa schimbi bulbul. In schimb daca iti doresti sa realizezi la salon manichiuri de nota 10 alege lampa uv cu LED care vor face parte din categoria de lampi profesionale avand durata de viata mai lunga care va ajunge pana la 20.000 ore. De foarte multe ori, aceste lampi cu UV au functii aditionale care sa ajute la uscarea rapida a unghiilor.

Trebuie sa ne uitam si daca timpul de uscare a lampii uv este cel dorit. Sunt multe modele de lampi care iti permit sa usuci gelul uv in mai putin de 40 de secunde si au diverse functii de setare a timpului.

Vezi si ce alte functii importante are lampa cu uv – printre ele gasim temporizatorul – care o sa te ajute in munca ta de zi cu zi. Multe lampi de pe piata au setari de timp intre 30 si 160 secunde – iar cele care sunt mai scumpe si mai performante vor functiona continuu.

Este important sa intelegi ca lampile cu uv care sunt mai performante au oglinda in interiorul lampii si permit uscare uniforma a unghiilor tale.

Foarte important este sa vezi si puterea lampilor uv – cele mai puternice lampi ofera o putere de 48W. Ele sunt cele cu LED si au tehnologie avansata care sa permita uscarea rapida si protectie maxima atat pentru unghii dar si pentru piele.

Daca alegi sa iti cumperi lampi cu tub, ele au un numar de bulb de 2 sau 4 cu putere maxima de 36W.

Te invitam cu drag sa descoperi gama de lampi de unghii Janet Nails.