3 proiecte de case gandite economic pentru o locuinta cu stil

Cand vine vorba sa alegem proiecte de case, cu totii ne dorim o casa care nu numai ca ne ofera confortul de care avem nevoie, dar care ne si reprezinta din toate punctele de vedere. Cum nu toti ne permitem sa investim intr-o casa impunatoare si parca desprinsa din revista, exista astazi numeroase proiecte case gandite inteligent. De aceea, am facut o lista cu 3 modele de case gandite economic pentru o locuinta cu stil.

            Proiect de casa mica cu parter #60011

Proiectul este gandit si conceput pentru o familie fara copii, ce are un living spatios, dormitor, bucatarie, baie si terasa la parter ideala pentru relaxare in aer liber. Acest proiect este recomandat pentru un teren de minim 350 mp, cu un front stradal de cel putin 14 m. Din acest proiect se poate construi o casa minimalista si cu stil, potrivita pentru orice cuplu iubaret, sau chiar pentru o singura persoana.

Proiect de casa mica cu parter si mansarda #71011

Acest proiect este ideal pentru oricine isi doreste o locuinta micuta, dar suficient de incapatoare la un pret rezonabil. Acest proiect poate fi ales chiar si de o familie cu copii, pentru ca are o arhitectura functionala ce include un living cu zona de dining pentru a lua masa alaturi de cei dragi, 4 dormitoare astfel incat si cei mici si parintii lor sa aiba propriul lor spatiu, o bucatarie si 2 bai. Proiectul este recomandat a fi construit pe un teren de minim 350 mp si un front stradal de cel putin 15 m.

Proiect de casa cu mansarda 264012

Proiectul este destinat pentru o casa cu 2 dormitoare potrivita pentru o familie cu un copil. Include 3 camere, un living spatios si 2 dormitoare perfecte pentru odihna si relaxare, dar si o bucatarie, 2 bai si un dressing. Proiectul este ideal pentru un teren de minim 350 mp, cu un front stradal de cel putin 13,50 m.

 Toate aceste proiecte sunt gandite inteligent din punct de vedere al spatiului, dar si al bugetului. O casa mica ieftina si ingenioasa poate oferi tot confortul necesar, dar si eleganta si stilul pe care il pot oferi casele mai mari. Cu putina inspiratie din punct de vedere al design-ului interior, oricine isi poate construi casa visurilor.