3 modele de rochii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Ai primit invitație la un eveniment important și nu știi cu ce fel de rochii de ocazie să te îmbraci? Gama de rochii ocazie este foarte diversificată, adaptată pentru fiecare silueta si eveniment. Noi am selectat pentru tine 3 tipuri de rochii de ocazie care ar trebui să fie nelipsite din garderoba ta.

Rochii de seară lungi din tull și dantelă

Rochiile de seară lungi din tull și dantelă se potrivesc tuturor evenimentelor care cer o notă de eleganță. De asemenea, dacă urmează să mergi la un eveniment formal, cu dress code Black and White, poți purta o rochie de seara lungă din dantelă și tull. Aceste modele de rochii sunt elegante și moderne, dând o notă deosebită, care te vor face să te simți feminina și sigură pe tine. De obicei, rochiile lungi au fusta confecționată din tull, un material feminim festiv. Pentru un plus de egenață poți alege o rochie cu fusta din tull și corset sau top din dantelă sau voal. De asemenea, dacă ești o fire mai îndrăzneață, poți alege o rochie lungă cu crăpătură pe picior. Astfel, vei da un plus de senzualitate ținutei tale.

Rochia neagră – Litlle Black Dress

Rochia neagră, Litlle Black Dress, este considerată regina rochiilor. Acest tip de rochie este potrivită oricărei femei indiferent de corp și dimensiuni. Rochia te scoate din anonimat și se completează perfect cu un look stilat și elegant. Totodată, ține cont și de materialul din care este confecționată rochia. Spre exemplu, poți găsi rochii din catifea care vor arăta pe tine absolut minunat, catifeaua fiind un material rafinat.

Pentru momentele în care nu știi cu ce să te îmbraci, apelează la rochia neagră. Este potrivită pentru orice fel de situație, putând fi casual, elegantă, scurtă sau lungă. Tu decizi cum o porți și cu ce anume o asortezi.

Rochia care îți marchează talia

În cazul în care ai o siluetă de invidiat și o talie mică, rochia cu talie marcată este ideală pentru tine. Atunci când îți cumperi o rochie, este normal să încerci să pui în valoare ce ai tu mai frumos. Christian Dior a fost cel care a adus în atenția publicului conceptul ”new look”, cu rochii marcate în talie și evazate în partea de jos. Acest tip de rochie te ajută să te miști lejer și să arăți minunat. Un alt lucru important de reținut este că nu tu porți rochia, ci ea te poartă pe tine. Fii atentă la atitudinea pe care o adopți. Întotdeauna o rochie va veni perfect pe o femeie încrezătoare, seducătoare și plină de pozitivism.

Aceste tipuri de rochii de ocazie nu se vor demoda niciodată. De asemenea, sunt cele mai sigure ținute cu ajutorul cărora nu vei da greș la niciun eveniment.