3 avantaje pentru manichiura semipermanenta

Unghiile frumoase spun dintotdeauna o poveste despre purtatorul lor, fie ca vorbim de o doamna, o domnisoara sau chiar si despre un domn cu prestanta. Tehnicile de infrumusetare de specialitate au evoluat de-a lungul timpului astfel ca, astazi, frumusetea si sanatatea unghiilor a trecut de capitolul “apa si sapun”.

Acum femeile se pot mandri cu unghii frumoase si sanatoase, colorate si cu diferite modele, care le vor descrie pe deplin personalitatea acestora si starea de spirit. Unghiile pot fi acum personalizate in functie de dorintele si nevoile fiecarei femei, astfel incat printre cele mai renumite si cele mai frecvent utilizate tehnici de infrumusetare este manichiura semipermanenta. Daca esti fana a manichiurii semipermanente sau daca esti curioasa de avantajele pe care o astfel de manichiura ti le ofera, te invit sa urmaresti in continuare cele 3 avantaje.

1. Model de durata

Un model frumos ti-ai dori sa-l poti purta mai multe zile la rand astfel ca, prin utilizarea unui gel semipermanent poti obtine o manichiura mai de efect decat cea cu oja clasica. Vei observa un luciu aparte si o forma mai bine definita, mai usor de evidentiat atunci cand iti expui mainile in fata cuiva.

2. Rezistenta

O manichiura semipermanenta rezista mult mai mult decat o oja clasica, chiar si pana la 30 zile, asta in cazul in care folosesti produse de o calitate superioara si respecti o serie de pasi stricti in ceea ce priveste realizarea acesteia. Un mare avantaj este si faptul ca astfel de tehnici ofera mai multa rezistenta unghiilor. Astfel, daca esti fana a unghiilor lungi, insa in mod obisnuit nu-ti cresc unghiile foarte repede sau le ai destul de fragile, alaturi de o baza potrivita poti beneficia de mai multa “duritate”. Desi este o operatie ce dureaza, efectul este garantat de durata si merita din plin.

3. Variatii multiple pentru diferite preferinte si unghii

Exista totodata diferite variatii ale manichiurii semipermanente alaturi de care amintim si manichiura cu oja semipermanenta. De asemenea aceasta rezista mai mult decat oja clasica, dar mai putin decat un gel obisnuit. Tot mai multe femei adopta manichiura cu oja semipermanenta deoarece ea este mai putin daunatoare pentru unghii, fiind ideala pentru persoanele care vor sa-si mentina sanatatea unghiilor naturale si vor pur si simplu variatii multiple de culori si modele.